.

Isabelle Fuhrman

28. dubna 2012 v 22:42 | lukra
Životopis:
Rodné meno: Isabelle Fuhrman
Dátum narodenia: 25. 02. 1997 (15 rokov)
Miesto narodenia: Washington, District of Columbia, USA
Povolanie: herečka

Isabelle Fuhrman se narodila 25.února 1997 v USA ve Washingtonu. Její matka Elina Fuhrman se živí jako novinářka a otec Nick Fuhrman politikou. Vyrůstala v Atlantě se sestrou Madeline.
Isabelle Fuhrman zazářila ve filmu Orphan (sirotek) z roku 2009 kde představovala roli Ester. Za tuto roli dostala velké uznání od kritiky. Na obrazovkách se poprvé představila v reklamě na pizzu či firmu K-Mart.
Také ji mužete vidět ve filmu Kukuřičné děti podle Stephena Kinga. Dostala také nominaci na Young Artist Award. A potom také zazářila v seriálu spravedlnost.




Filmografia:
2013 · After Earth …… Hayley Moore
2012 · The Hunger Games …… Clove
2012 · The Healer …… Michelle
2011 · That's What I Am ……
2011 · Salvation Boulevard …… Angie Vanderveer
2010 · A Turtle's Tale as Hatchling Shelly ……
2010 · Pleading Guilty [TV] …… Carrie
2009 · Children of the Corn [TV] ……
2009 · Around The World in 50 Years 3D …… Hatchling Shelley
2009 · Orphan …… Esther
2007 · Hounddog …… Grasshopper
2007 · Norbit ……
2007 · Band Rehearsal …… Lucy
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Mirkapems | E-mail | Web | 25. července 2018 v 21:09 | Reagovat

Peels can help to eliminate from of all age changes of the skin cover. Procedures effective at any time, adapted for skin of any species. After non-traumatic exposure disappear minor wrinkles, skin becomes smooth, smooth. Regeneration – 3 days. an Average peeling effectively copes wrinkles (expression, old, smoothing hardly noticeable pits, eliminates freckles.
Recovery – 7 days. Profound peeling doing in the beauty hospitals. This is maximum effective procedure, although requires long period regeneration – up to one month.
<a href=http://chemicalpeel.in/acne-scars-before-and-after-chemical-peel-do-they-look>acne scars before and after chemical peel</a>

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama